Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hillerød

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hillerød zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hillerød mini-gids

Autoverhuur Hillerød
Autohuur Hillerød

Hillerød (29683 inwoners in 2009) gelegen in het noorden van Sealand en is het administratieve centrum van het Hoofdstedelijk Gewest. De stad heeft een historische basis van een middeleeuws dorp met dezelfde naam, die later groeiden Frederiksborg Castle – een indrukwekkend gebouw uit 1560.

Frederiksborg Castle met de Slotkapel is nog steeds de belangrijkste attractie, en er is ook het National History Museum zelf. Frederiksborg Castle wordt beschouwd als een van Denemarken’s 10 grootste toeristische attracties. De Frederiksborg Castle Gardens, waar Hillerød Museum is gevestigd, is een populaire toeristische attracties. Een andere populaire attractie is Æbelholt abdij ruïnes – gelegen op 5 km ten westen van de stad Hillerød. Een periode in de Middeleeuwen, was dit de grootste van Scandinavië Augustijnen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup.