Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Holbæk

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Holbæk zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Holbæk mini-gids

Autoverhuur Holbæk
Autohuur Holbæk – Foto: © Hubertus

Holbæk ligt Zeeland Isefjord noordwesten van het eiland, met name in regio Sjælland – 60 km ten westen van Kopenhagen. De stad heeft 26.600 inwoners, terwijl de Holbæk gemeente heeft bijna 70.000 inwoners.
Holbæk is een moderne stad en een belangrijk handelscentrum op Zeeland. Het heeft een mooie haven, veel winkels, gezellige cafes, veel – en de ferry naar het idyllische eiland Oro. Het is ook goed bus-en treinverbindingen naar Roskilde en Kopenhagen.

De meest bezochte attracties in de stad zijn Holbæk Museum – met 13 historische gebouwen en een archeologische collectie, Tveje Merløse Kerk uit de 1100S, delen van het dorp Nyvang met een open lucht museum, Art Societies Æglageret (met wisselende exposities), en Beach Park uit 1898 ingediend in de Romantische tuin stijl – met veel uitheemse bomen en struiken.

Het is ook goed zwemmen in de zomer, en de stad hebben zowel golf en kartbaan. In de winter kunt u gebruik maken van de ijsbaan “Isrosen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup.