Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hørsholm

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hørsholm zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hørsholm mini-gids

Autoverhuur Hørsholm
Autohuur Hørsholm

Hørsholm is een stad met ca. 33.000 inwoners (2009), gelegen in het Hoofdstedelijk Gewest van Denemarken op-Zeeland – 25 km ten noorden van Kopenhagen.

De belangrijkste attractie in de gemeente is de voormalige koninklijke zomerresidentie Hirschholm Kasteel uit de 1730’s, die weliswaar werd gesloopt in 1810, maar rond Kasteel Haven draagt nog steeds sporen van de oude barokke tuin. Vandaag, de witte, neoclassicistische Hørsholm Kerk vanaf 1823 daar. Andere bezienswaardigheden in Hørsholm is Hørsholm EGNS Museum met archeologische en culturele geschiedenis van collecties uit de stad en regio, Cultuur Drum – die concerten en theatervoorstellingen gastheren – evenals de jacht en Skovbrugsmuseet.

In Rungsted – 2 km ten oosten van Hørsholm centrum – is het station met regelmatige treinverbindingen naar Kopenhagen en Helsingør. Dit gebied is ook een prachtig strand en de jachthaven, alsmede de populaire Karen Blixen Museum.

Hørsholm centrum is voetgangersgebied met winkels en winkelcentrum en het omliggende gebied is landschappelijk bossen, parken en golfbanen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup.