Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kolding

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kolding zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kolding mini-gids

Autoverhuur Kolding
Autohuur Kolding

Kolding is een havenstad gelegen aan de Kolding Fjord in regio Zuid-Denemarken – op de oostkust van Jutland.De stad is een belangrijk transport, commercieel en industrieel centrum met een bevolking van ca. 55.000.   Kolding heeft meer populaire bezienswaardigheden en attracties, zoals het voormalige koninklijke paleis Koldinghus – die werd gebouwd in de jaren na 1200. Vandaag het kasteel gerestaureerd en dient als een museum.

St. Nicolaas Kerk uit de jaren na 1200 is ook een vaak bezochte bezienswaardigheid. De kerk is gebouwd van steen en is een van de oudste in Denemarken. De liefhebbers van kunst moet een reis naar de stad moderne kunstmuseum Trap Holt. Anders, de geografische Garden is een bezoek waard – de eerste 12 hectare botanische tuin.

Kolding anders konden bieden prachtige natuur en gastvrije stranden. Voor liefhebbers van winkelen, de stad heeft het grootste winkelcentrum van Jutland winkelcentrum met 120 winkels en restaurants. Er is ook een bioscoop in het centrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Billund Airport, gelegen 41 km ten noorden van Kolding.