Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lyngby

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lyngby zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lyngby mini-gids

Autoverhuur Lyngby
Autohuur Lyngby

Lyngby (officieel genaamd Kongens Lyngby) is de belangrijkste stad van Lyngby-Taarbæk gemeente op Zeeland. Het is een forstadsby ca. 10.000 mensen, ligt 12 km ten noorden van Kopenhagen – het Hoofdstedelijk Gewest.De geschiedenis van de stad dateert uit de middeleeuwen, iets waar de stad Lyngby kerk uit omstreeks 1150 is een voorbeeld.

Naast de oude kerk, de stad heeft een aantal populaire attracties te bieden. Eerst en vooral Sorgenfri Castle – gelegen net buiten het centrum – wordt genoemd. Het is een gebouw in barokke stijl, die oorspronkelijk werd gebouwd in 1705, maar later is meerdere malen herbouwd. Het kasteel ligt aan de verwijdering van het koninklijk huis – maar het mooie Kasteel Haven is altijd open voor het publiek. Anders, Lyngby heeft ook zijn eigen kunst museum – Sophie Holm.

Een andere toeristische attractie in Lyngby is Friland Museum – met zijn 100 oude huizen en boerderijen.

De aankoop te popelen om meer leuke winkels neerzetten in de stad – of dergelijke. maak een uitstapje naar het winkelcentrum “Lyngby Big Center” met alle 114 winkels. Groot-magazine “Magasin du Nord” heeft ook een speciale afdeling in Lyngby.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup.