Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Næstved

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Næstved zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Næstved mini-gids

Autoverhuur Næstved
Autohuur Næstved

Næstved is een middelgrote stad (41.717 inwoners in 2009) ligt in het zuiden van Sealand – en administratief behoort tot de regio en Zeeland. De ligging aan de monding van Susåen is idyllisch.

Næstved heeft de handel in rechten sinds 1140 – en was voor de Reformatie een belangrijk klosterby. Een voorbeeld hiervan is de oude Skovklosteret, die werd opgericht door de Benedictijnen rond de tijd toen de stad werd gesticht. Na de Reformatie, dit klooster omgezet in een kostschool Herlufsholm. Het is in het bedrijfsleven nog steeds is – en wordt momenteel Næstved meest bekende attractie.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn de middeleeuwse kerken Skt. Morten en Skt. Peder, Næstved Museum (gehuisvest in het voormalige Ziekenhuis Heilige Geest House), Holmegaards Glasværk en Gavnø Slot.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup – die kan oplopen tot meer dan een uur per auto of trein.