Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Odense

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Odense zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Odense mini-gids

Autoverhuur Odense
Autohuur Odense

Odense – Denemarken 3 grootste stad met 159.700 inwoners (2009) – ligt op het eiland Funen in regio Zuid-Denemarken. Odense is een zeer oude stad, en buiten het centrum van Nun Bakken – een Viking kasteel uit het jaar 1000 AD Kr.

Odense heeft een aantal toeristische attracties, waaronder Railway Museum, Funen Art Museum, Odense Zoo en de ijzertijd Village – een gereconstrueerde oldtidslandsby. Daarnaast werd het beroemde sprookje schrijver Hans Christian Andersen geboren en getogen – en toeristen kunnen zijn ouderlijk huis en het museum die vertelt over zijn leven en werk bezoeken.

Odense heeft ook een rijk cultureel leven, gezellige cafes en restaurants en goede winkels. Een van de grootste winkelcentra van Denemarken malls in Odense – Rosengårdcenteret – die 125 winkels heeft.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Odense Airport, gelegen ten noordwesten van het centrum.Echter, dit is een kleine luchthaven met beperkte vluchten (alleen chartervluchten in de zomer). De meeste mensen kiezen daarom voor om te reizen naar de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup, de grootste luchthaven van Scandinavië. De trein van Odense op het vliegveld van Kopenhagen en de reistijd is ongeveer. 90 minuten.