Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Roskilde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Roskilde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Roskilde mini-gids

Autoverhuur Roskilde
Autohuur Roskilde

Roskilde is gelegen in het centrum van Zeeland, met name tijdens het Roskilde Fjord in regio Zeeland. Roskilde is een van de oudste steden van Denemarken en heeft 46.300 inwoners (2009).

De stad is misschien het best bekend om zijn Roskilde Festival – die jaarlijks gehouden sinds 1971. Het festival heeft meer dan 100.000 bezoekers per jaar.

Een van de belangrijkste attracties is de Kathedraal van Roskilde van 1170 eeuw in gotische stijl – waar veel Deense koningen en koninginnen begraven liggen. De kerk is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List. Andere toeristische attracties in de stad: Roskilde Kloster, Vikingeskibsmuseet   – Wanneer het thema is de scheepvaart, schip en boot bouwcultuur uit het Viking tijdperk, en de stad vele kunstgaleries en glasblazen fabrieken.Het is ook goed winkelen in Roskilde, en leuke cafes en restaurants en een bruisend nachtleven.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Roskilde Airport, gelegen op 8 km ten zuiden van het centrum