Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Svendborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Svendborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Svendborg mini-gids

Autoverhuur Svendborg
Autohuur Svendborg

Svendborg, met zijn 27.179 inwoners (2009), de tweede grootste stad op het eiland Funen. De stad, die behoort tot de regio Zuid-Denemarken is meer dan 750 jaar oud – en veel van de oude stad architectuur, met kleine pittoreske pleintjes, smalle straatjes, monumentale gebouwen is bewaard gebleven.

Svendborg geschiedenis is nauw verbonden met de zee. Het kan worden vermeld dat Denemarken de grootste handelspartner – de scheepvaartgroep AP Moeller-Maersk A / S – hebben hier hun oorsprong.

Een van de meest populaire attracties van de stad is Anne Hvide Farm uit 1560 (nu een deel van de Svendborg Museum), Naturama (Svendborg Zoölogisch Museum) en Art Gallery gebouw. Ook Valdemar Castle met de prachtige Alexander Park te worden vermeld, maar het is iets ten zuiden van de Svendborg.

Er zijn kleinere luchthavens binnen een afstand van ca. 50 km van Svendborg ( Odense Airport en Sønderborg Airport), maar velen nog steeds voor kiezen om te reizen naar de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup, de grootste luchthaven van Scandinavië.De trein verbinding van Svendborg (via Odense) naar de luchthaven van Kopenhagen en de reistijd is ongeveer. 2 uur.