Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vordingborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vordingborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vordingborg mini-gids

Autoverhuur Vordingborg
Autohuur Vordingborg

Vordingborg is een klein stadje met 9282 inwoners (2009) in regio Sjælland – in het bijzonder, door de Masnedsund Sydsjælland. De stad heeft een brug verbinding met Masnedsø en over de Grote Power Bridge naar Falster.

De oude veerpont Vordingborg stad had zijn hoogtijdagen in de middeleeuwen, toen een aantal van de Deense koningen hier periodiek woonde. De beroemdste attractie is inderdaad de ruïnes van het oude kasteel van 1364 Vordingborg Wat is links van dit gebouw vandaag, Gåsetårnet – die ook is Vordingborg landmark. Op het oorspronkelijke kasteel zelf is er ook een veel bezochte historische botanische tuin. Daarnaast vindt u van Denemarken Borg Center (voorheen Sydsjællands Museum), hier – in twee vakwerkhuizen, een uit 1700 en de andere uit de jaren 1800.

Vandaag Vordingborg is ook een aangenaam klein dorp met een intieme sfeer stad – en aan beide zijden van de stad zijn er mooie en populaire stranden. Zelfs de beroemde krijtrotsen op het eiland Møn – bekend als Møns Klint – moet worden beschouwd als een van de attracties. Ze zijn zeker te verwachten. 40 km ten oosten van de stad, maar binnen Vordingborg gemeentegrenzen.

Dichtstbijzijnde luchthaven – de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup – is Vordingborg ligt op 100 kilometer ten noordoosten van.