Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aken

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aken zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aken mini-gids

Autoverhuur Aken
Autohuur Aken

Aken ligt in het westelijke deel van Duitsland, Noord-Rijnland-Westfalen, slechts 5 km van de grens met België en de Nederland. De stad heeft 260,000 inwoners (2008), en is een belangrijk spoorwegknooppunt. Aken is beroemd om zijn lange geschiedenis en de architectonische en culturele erfgoed.

De stad de belangrijkste trekpleister is de dom van Aken, dat is een van de oudste kathedralen in Duitsland – met voorouders uit 786 jaar Binnen het gebouw is een mooie “Glas Kapel” – dat is een belangrijke toeristische attractie, en zowel de kathedraal en glas kapel is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Het stadhuis van Aken uit de jaren 1500 zijn een bezoek waard – en Grashaus, gelegen op de Vismarkt vanaf 1267. Andere bezienswaardigheden in de stad: Ludwig Forum voor internationale kunst – Kunst galerie met een tentoonstelling van hedendaagse kunst, die ook beschikt over een buitenzwembad Sculpture Park, Büchel Palace uit 1338, is de Europese Square (net ten oosten van het centrum) met zijn fontein prachtig verlicht ’s nachts en Stadsmuseum Frankenberg Kasteel uit de jaren na 1200 aan de rand van de stad.

Anders, Aken bioscopen, theaters, parken, monumenten goede winkels en leuke restaurantjes.

Dichtstbijzijnde vliegveld – Maastricht Aken Airport – is een internationale luchthaven en is gelegen ca. 40 km buiten het centrum van Aken.