Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bochum

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bochum zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bochum mini-gids

Autoverhuur Bochum
Autohuur Bochum

Bochum is een stad in Noord-Rijnland-Westfalen – in het westelijke deel van Duitsland. De stad heeft 380.500 inwoners (2008), en is het Ruhrgebied, tussen de steden Essen en Dortmond.

Bochum werd gesticht in de 1300’s, en heeft momenteel een aantal historische bezienswaardigheden. Op de noordelijke oever van de rivier de Ruhr zijn twee middeleeuwse kasteel en de stad de oudste kerk van   – “Prosti kerk St. Peter und Paul” – heeft vele bezoekers.Kerk in haar huidige vorm werd gebouwd in 1547 – op de ruïnes van een veel oudere kerk, die afbrandde in 1517.

Bochum staat bekend om haar Mining Museum, gelegen ten noorden van het centrum. De mijnbouw museum is ook een populaire toeristische attractie – met 400.000 bezoekers per jaar.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn City Hall uit 1931, Railroad Museum (in het district Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – een van de grootste en meest prestigieuze theaters in Duitsland en de stad Planetarium.

Art Museum “Bochum Museum” is ook zeker een bezoekje waard – met zijn grote collectie van de Duitse kunst vanaf 1945, en uit de internationale kunst rond 1900.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dortmond Airport, gelegen 30 km ten oosten van Bochum.