Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bonn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bonn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bonn mini-gids

Autoverhuur Bonn
Autohuur Bonn

Bonn is gelegen in het westelijke deel van Duitsland – ca. 24 km ten zuiden van Keulen, en behoort tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft 315.000 inwoners (2007), en is gelegen aan de rivier de Rijn.

Bonn is de zetel van diverse ministeries en agentschappen van de VN, en heeft ook een eigen universiteit – die werd opgericht in 1777.De stad is ook een belangrijk commercieel en cultureel centrum voor de regio.

De componist Ludwig van Beethoven (1770-1827) werd geboren in Bonn, en een belangrijke toeristische attractie in de stad is zijn thuisstad Bonn Gasse 18-26, waar nu een museum.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Kunst en Exhibition Hall met beeldende kunst tentoonstellingen, het marktplein in het centrum van het Stadhuis uit 1700, het Concertgebouw Beethoven Halle, vesting Godesberg, Doppelkirche – kerk, gebouwd in 1151, Egyptisch Museum en het kasteel Poppelsdorf.

Bonn heeft ook diverse theaters, een prachtige botanische tuin, goede winkelmogelijkheden kans met beide winkels en kleine winkelcentra en een gevarieerd uitgaansleven.

De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Keulen-Bonn, gelegen op 20 km ten noorden van Bonn.