Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cottbus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cottbus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cottbus mini-gids

Autoverhuur Cottbus
Autohuur Cottbus

Cottbus ligt in het oostelijke deel van Duitsland, en behoort tot de deelstaat Brandenburg.De stad heeft 102.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de Spree – ca. 20 km van de grens met Polen.

Cottbus heeft verschillende historische bezienswaardigheden, en een gevarieerde cultuur met talrijke musea en kunstgalerijen. Cottbus is ook een uitstekende expositie-en congrescentrum.

De belangrijkste toeristische attractie is genoeg Altmarkt – Markt in de oude stad – waar de gebouwen in het gebied over het algemeen uit 1700 – en 1800. Er zijn leuke cafes en restaurants, evenals   kleine speciaalzaken.Apotheek Museum in de oude binnenstad, vele bezoekers en de reconstructie van de markt is goed een andere attractie.

Andere bezienswaardigheden in Cottbus is: Schloss (kasteel) Branitz uit 1700 met het prachtige Koninklijk Paleis, “Art Museum Dieselkraftwerk Cottbus” – kunstcollectie van schilderijen, beeldhouwwerken, grafiek en foto’s, de stad, lokale geschiedenis museum, de Abdij van de 1300’s, de Tower “Spremberger Turm “uit de jaren 1200 en het theater” Staatstheater Cottbus “uit 1908.

De stad heeft ook prachtige parken en recreatiegebieden, de bioscoop, planetarium en de dierentuin.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven Berlijn Brandenburg Airport, gelegen 107 km ten westen van Cottbus.

Dresden Airport, gelegen 128 km ten zuiden van Cottbus, is ook een optie.