Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Flensburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Flensburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Flensburg mini-gids

Autoverhuur Flensburg
Autohuur Flensburg

Flensburg (Deens: Flensburg) is een stad met circa 85.000 inwoners, gelegen in Duitsland noordelijke staat – Sleeswijk-Holstein – slechts 11 km ten zuiden van de grens met Denemarken, het hoofd van de Flensburg Forde (fjord).

Opgericht door de Denen in de 1100S, en in 1284 de rechten van haar handelspartners. De vorige eigenaar was het Hertogdom Sleeswijk.   In de periode 1460-1864 was de deelstaat Sleeswijk-Holstein, peronalunion met Denemarken – en Flensburg steeds op een Deense voelen. Toch is een Deens een officieel erkende minderheidstalen.

Onder de bezienswaardigheden van de vier middeleeuwse kerken in de binnenstad genoemd centrum – de oudste, Midzomer, werd gebouwd in de 1100S. De stad heeft ook enkele interessante musea, waaronder het Museum of Art Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Maritiem Museum) – en niet het minst, het gerestaureerde museum stoomboot “Alexandra”. Het is gelegen aan de waterkant, en is Duitsland’s oudste overlevende “lounge stoomschip” (bouwjaar 1908 inHamburg ).

Flensburg is ook wel bekend als een zeer drukke shoppingby – en er zijn een aantal grote winkelcentra hier, zowel in als buiten het centrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld met lijndiensten zijn Sønderborg Airport, Denemarken, 42 km ten noordoosten van Flensburg. Vanaf hier is er dagelijkse verbinding met deKopenhagen (Kastrup).