Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Leverkusen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Leverkusen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Leverkusen mini-gids

Autoverhuur Leverkusen
Autohuur Leverkusen

Leverkusen is gelegen in het westelijke deel van Duitsland, aan de rivier de Rijn, en behoort tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft 161.300 inwoners (2008), en maakt deel uit van de zogenaamde stedelijke gebieden Rhein-Ruhr.

Leverkusen zijn een paar miljoen in het oosten van de grens met de Nederland en België, en een weinig ten zuiden aan de andere kant van het Rijnland kunt u vinden Keulen de grote Duitse stad.

Leverkusen is misschien het best bekend om zijn grote chemische en farmaceutische industrie (Bayer AG). “Bayer Cross” is een attractie in de stad – een van ’s werelds grootste lichtreclame of logo – gemaakt voor de firma Bayer.

Een zeer zichtbare mijlpaal in Leverkusen is de 72 meter hoge watertoren en observatiedek uit 1978. Hier kunnen bezoekers krijgen een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad en het omliggende gebied.

Aan de rand van de stad is een andere bezienswaardigheid, namelijk de Japanse tuin, die werd ontworpen door Carl Duisburg in 1923. De plaats is een oase van rust en schoonheid, en wordt beschouwd als een van de tien van de natie mooiste tuinen. De Japanse tuin is het hele jaar geopend voor het publiek, en bestaat uit dergelijke paden, vijvers, watervallen, bruggen, thee, tempels en draken.

Ook Schloss Morsbroich – een prachtig kasteel uit 1775 – is een populaire toeristische attractie. Het kasteel herbergt een museum voor moderne kunst, met meer dan 400 schilderijen en sculpturen. Buiten kunt u het prachtige park.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Keulen – Bonn Airport, gelegen 30 km ten zuiden van Leverkusen