Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Murcia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Murcia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Murcia mini-gids

Autoverhuur Murcia
Autohuur Murcia

Murcia is gelegen aan de oostkust van Spanje in de regio met dezelfde naam, direct aan de rivier Segura.De stad heeft 422.861 inwoners (2007). Murcia is opgericht in het jaar 825, en heeft vele historische gebouwen en kerken te pronken. Hoewel Murcia vooral live op het toerisme, is het een relatief rustige stad om vakantie inchOngeacht het seizoen zul je nooit de ervaring van de massa van het toerisme in de stad. Het belangrijkste punt van belang in het centrum, dat is ook een symbool van Murcia, de imposante kathedraal van Santa Maria. Het werd gebouwd rond 1400, maar de toren werd voltooid in 1792. De kathedraal is een mengeling van verschillende stijlen, met inbegrip van Gotiek, renaissance en barok.

Oude stad is ook zeker een bezoek waard voor zijn charmante smalle straatjes. Andere bezienswaardigheden zijn Salzillo Museum met zijn prachtige beelden en een tuin van El Valle, die is gelegen op de heuvel achter het centrum.Het uitzicht vanaf de top is ongelooflijk mooi.

Er zijn veel mooie zandstranden in de regio. Met de auto duurt het maar 30 minuten. te rijden van Murcia tot een van de badzones aan de kust.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Murcia-San Javier Airport, 45 km. zuidoosten van het centrum.

Alicante Airport wordt vaak gebruikt door toeristen naar Murcia.Runtime van Alicante naar Murcia is ongeveer 1 uur.