Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oberhausen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oberhausen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oberhausen mini-gids

Autoverhuur Oberhausen
Autohuur Oberhausen

Oberhausen, dat westerse heeft ongeveer 220.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Emscher volledig in Duitsland – Noord-Rijnland-Westfalen.Het werd officieel in 1862, en heeft een centrale ligging in het grootste industriegebied van Duitsland – Ruhrgebiet.

Oberhausen zijn bekend om zijn vele musea – vooral op het gebied van de industriële cultuur. De meest bekende is Gasometer Oberhausen – een technisch en astronomische museum is gevestigd in een voormalige gastank.

De stad dankt zijn naam aan Schloss Oberhausen, die is opgenomen aan het begin van de jaren 1800 op de ruïnes van een eerder middeleeuws kasteel. Het kasteel is sinds 1947 het opbouwen van een opwindende kunstgalerij, die steeds meer is uitgebreid. In 1998 werd heropend nadat zij kreeg een spectaculaire uitbreiding van glas – en het is nu bekend als Galerie Ludwig

Anders zullen veel contact met Oberhausen, het grootste winkelcentrum van Duitsland mall – Centro – die in 1996 geopend in een voormalige staalfabriek. Shop het hele gebied is 70.000 m2.

Er zijn twee internationale luchthavens in Oberhausen gebied: de luchthaven van Düsseldorf (22 km ten zuiden van de stad) en Keulen / Bonn Airport (46 km verder naar het zuiden).