Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Potsdam

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Potsdam zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Potsdam mini-gids

Autoverhuur Potsdam
Autohuur Potsdam

Potsdam, waar ca. heeft. 132.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Havel – 35 km ten zuidwesten van de Duitse hoofdstad Berlijn. Het is de hoofdstad van de deelstaat Brandenburg. Er was een nederzetting hier al in de Bronstijd, terwijl de Potsdam als een stad is bekend voor 993 jaar

Het onderscheidende kenmerk van Potsdam zijn de vele kastelen en parken. De meeste van hen zijn opgenomen als onderdeel van de “Paleizen en parken van Potsdam en Berlijn” op de UNESCO World Heritage List. De grootste van de parken, het Park Sanssouci. Hier zijn er een aantal mooie kastelen. De oudste en meest bekende is het Schloss Sanssouci (1745-1747), maar ook de krachtige Neues Schloss (1763-+69) en Orangerieschloss (1.851 tot +1964) is hier – in aanvulling op de minder helder kasteel Charlottenhof (1826).

Het park is gelegen Neuen Garten Marmorpalais (1787-1792) en de Russische dorp Alexandrowka, die voor het eerst werd gebouwd in de jaren 1800. Een ander groot park aan de rand van het centrum van Potsdam, het park Babelsberg, waar we allebei vinden Schloss Babelsberg (ook bekend als “Kleines Schloss”) en Park Babelsberg Film, dat antwoord van Duitsland op Hollywood.

In het historische centrum, de Altstadt, heeft zijn eigen Potsdam Brandenburger Tor, gebouwd in 1770 (niet te verwarren met de een in Berlijn ) – en dit is ook het Oude Raadhuis (Altes Rathaus van 1753 een populaire toeristische attracties.

De internationale luchthaven Berlijn-Tegel Airport ligt 35 km ten noordoosten van Potsdam.