Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Velbert

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Velbert zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Velbert mini-gids

Autoverhuur Velbert
Autohuur Velbert – Foto: © Ticketautomat

Velbert, dat is een middelgrote stad met ca.. 90.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Ruhr in West- Duitsland – in het bijzonder in Noord-Rijnland-Westfalen.Het maakt deel uit van het grootstedelijk gebied Rheinschiene, zoals de ook de hoofdstad Düsseldorf. De totale bevolking in dit gebied is ongeveer 7,5 miljoen euro. Velbert, gelegen in een heuvelachtige 200-300 m, de hoogste stad hier.

De stad is bekend voor de vele grote culturele evenementen – met inbegrip van in de stad 25 jaar oude culturele locatie, Forum Niederberg. Er is een theater-en concertzaal capaciteit voor 700 personen, ruime faciliteiten voor conventies, – plus een onderscheidend Museum: Deutsches Schloss-und Beschlägemuseum. Hier vindt u een grote collectie historische sleutels, sloten, beslag en scharnieren – die weerspiegelt Velberts lange traditie als een productie-locatie voor zo’n items.

Een andere populaire attractie is Schloss Hardenberg in de wijk Neviges – een kasteel met oorsprong in de 1100S, maar kreeg zijn huidige vorm 500 jaar later. Het vindt plaats regelmatig spannende culturele evenementen. Vlakbij zijn de ruïnes van een fort bouw van de middeleeuwen – Burg Hardenberg.

Velberts meest beroemde bezienswaardigheid is de radio mast Rundfunk Sender Langenberg, over de gehele 301 meter in de lucht.

Er is een kleine regionale luchthaven 10 km ten noordwesten van Velbert – Essen / Mülheim Airport, terwijl de dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Dusseldorf Airport, ligt 27 km ten zuidwesten van de stad.