Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Alexandria

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alexandria zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alexandria mini-gids

Autoverhuur Alexandria

Autohuur Alexandria

Alexandrië is de tweede grootste stad van Egypte en ligt in het verre noorden.Gelegen op de Nijl lozen in de Middellandse Zee en het land de grootste en belangrijkste haven, is vandaag de westelijke haven. Er zijn ongeveer 225 km naar de hoofdstad Caïro in het zuidoosten.Alexandrië werd gesticht door Alexander de Grote in 331 voor Christus Kr. en was een van ’s werelds meest krachtige en meest mooie steden in de oudheid. In 2007 lag de bevolking van bijna 4 000 000

Alexandria is een mengsel van oud en nieuw, maar de meeste van de prachtige ruïnes van Alexandrië is gelegen in of onder water. Archeologische opgravingen hebben gedaan in de oude oostelijk havengebied en het is gevonden onder andere in, Sphinx en tempel ruïnes. Restanten van wat we denken is de vuurtoren, is gevonden en was een van de zeven wereldwonderen. De oude bibliotheek van Alexandrië werd herbouwd in de vroege 2000’s.

Alexandria International Airport ook bekend als El Nouzha Airport ligt op ca. 7 km buiten de stad.

Nederlands