Autoverhuur Sharm El Sheikh Luchthaven

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Sharm El Sheikh Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sharm El Sheikh Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sharm El Sheikh Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Sharm El Sheikh Luchthaven

Autohuur Sharm El Sheikh Luchthaven

Sharm El Sheikh Airport (SSH), ook bekend als Ophir International Airport ligt op 20 minuten rijden van het centrum van Sharm El Sheikh .Er zijn mini-bussen tussen de luchthaven en de luchthaven weglopen wanneer de bussen vol zijn. Het aanbod is de Thrifty autoverhuur, Avis, Morgana Trade Centre, Noam Bay en Begroting.

Sharm El Sheikh Airport is de tweede grootste luchthaven in Egypte, met 7.430.940 passagiers in 2009. Het werd geopend in 1968 en werd oorspronkelijk gebruikt als basis voor de Israëlische luchtmacht. In 2007 werd een nieuwe Terminal 2 geopend, en in 2012, een terminal 3 voor de voltooiing. Het wordt geserveerd door vele low cost maatschappijen als Ryanair en Easyjet vliegen naar steden in Europa.

Verschillende winkels op de luchthaven, inclusief belasting en een winkel die sieraden en edelstenen verkoopt. De selectie van cafes, bars en restaurants zijn ook goed. De luchthaven heeft een bank, maar geen hotel.

 

Nederlands