Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sharm El Sheikh

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sharm El Sheikhh zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sharm El Sheikhh mini-gids

Autoverhuur Sharm El Sheikhh
Autohuur Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh werd gebouwd door de Israëli’s in 1967 toen ze het gebied nam tijdens de Zesdaagse Oorlog. De stad ligt geheel in de zuidelijke Sinaï-schiereiland, dat ligt ten oosten van Egypte en ten westen van IsraëlJordanië en Saudi-Arabië. Zuidpunt van het schiereiland leidt uit in de Rode Zee. Suez Canal is gelegen op het schiereiland ten westen van de kant, terwijl de Golf van Aqaba ligt aan de oostzijde. De bevolking van de stad werd gemeten op 12 000 in 2009.

De stad is een van de beroemdste en meest bezochte toeristische attracties van de regio en vele Europeanen gaan hier vanwege het klimaat en de prachtige Rode Zee. Snorkelen en duiken zijn vooral populair vanwege de tropische vissen en koraalriffen, en er zijn ook mogelijkheden voor andere wateractiviteiten. Bezoekers kunnen kiezen tussen grote, exclusieve hotels of kleiner en goedkoper. Veel van de grootste hotels in toeristische gebieden de termijnen, met attracties zoals een zwembad, casino, restaurants en winkels.

Het duurt ongeveer 20 minuten rijden van de stad Sharm el-Sheikh International Airport. Dit is de tweede drukste luchthaven in Egypte na Cairo.