Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Birmingham

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Birmingham zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Birmingham mini-gids

Autoverhuur Birmingham
Autohuur Birmingham

Birmingham is gelegen in het westelijke deel van Midden- Engeland, de Midlands.In dit gebied, rivieren Severn River, Trent River en de rivier de Ouse. Birmingham is de tweede grootste stad van Engeland na Londen, en in 2008 de bevolking van naar schatting meer dan 1 000 000In de 1100’s waren een stad die leefde Birmingham door het bijhouden markten, en het groeide uit tot een stad tijdens de Industriële Revolutie in Engeland in de late 1700’s.

Birmingham is een culturele stad die zich tegen de meerderheid wil. Brimingham Koninklijk Ballet ballet is het grootste van Groot-Brittannië troupe, en de stad biedt ook andere dance events DanceXchange en de International Dance Festival. Andere festivals zal omvatten St. Patrick’s Day Festival gehouden in februari en het Chinese Nieuwjaar wordt gevierd in de Chinese wijk. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis kan Birmingham biedt vele musea en bezienswaardigheden uit de Middeleeuwen.

Birmingham International Airport ligt op 10 km buiten het centrum, en in 2007 werd de 6 drukste luchthaven in het land.