Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Birmingham Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Birmingham Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Birmingham Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Birmingham Luchthaven
Autohuur Birmingham Luchthaven

Birmingham International Airport (BHX) ligt op 10 mijl uit Birmingham. In 2007 werd de zesde drukste vliegveld in Engeland. Er zijn regelmatig bussen van en naar de luchthaven van Birmingham. De luchthaven is een van de beste trein in het Verenigd Koninkrijk met 250 vertrekken per dag vanaf de stations gelegen op slechts 500 meter van de passagiersterminal. Zes verschillende bedrijven die een auto huren.

In 2008 had de luchthaven een bezoek van 9.627.589 passagiers. De vijf meest populaire bestemmingen in 2007, DublinAmsterdam, Edinburgh, Belfast, Dubai. De luchthaven is het hoofdkwartier voor bmibaby, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines en Thomson Airways. De luchthaven heeft een verbetering van plan tot 2030.

Op Birmingham Airport biedt 23 verschillende winkels, inclusief BTW, de selectie van cafes en restaurants zijn ook erg goed. Er zijn drie hotels in de buurt van de luchthaven, Novotel, Ibis en Etap.