Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Bolton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bolton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bolton mini-gids

Autoverhuur Bolton

Autohuur Bolton

Bolton is gelegen in het Engels ‘county genoemd Greater Manchester .De stad ligt 18 km ten noordwesten van de grotere stad van Manchester en het gebied is gelegen in het noordwesten van Engeland .Aantal personen in Bolton waren meer dan 140   000 in 2008.Bij wevers uit Vlaanderen zich in het gebied in 1400, leerden ze de kunst van het weven op. Lang nadat Bolton was een van de toonaangevende katoenspinners.

Bolton biedt veel verschillende musea en meer onder de Bolton Museum. Een van de plaatsen een bezoek waard zijn Smithills Hall. Dit is een oude en eerbiedwaardige gebouw met een lange geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Vanwege haar geschiedenis en bewoners verwacht de plaats te worden achtervolgd en een aantal van de rekeningen is nog nooit een logische verklaring.

Er zijn meerdere luchthavens die dicht bij Bolton en is een van Manchester Airport .Het biedt internationale vluchten en de luchthaven ligt op ca.. 30 km buiten van Bolton.

Nederlands