Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newcastle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newcastle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newcastle mini-gids

Autoverhuur Newcastle
Autohuur Newcastle – Foto: © Ken Brown

Newcastle uopn-Tyne is een stad in het graafschap Tyne and Wear en de stad is gelegen in het noordoosten van Engeland. De provincie is vernoemd naar de rivieren Tyne and Wear die stromen in het gebied en de stad werd genoemd in de 1000 toen de Noormannen hier een burcht gebouwd. De rivier de Tyne stroomt door Newcastle en de stad staat bekend om kolenindustrie, die begon in de jaren na 1200. De bevolking van Newcastle ligt op meer dan 270, 000 (2008).

Newcastle is een oude stad, dat is een mix van oud en modern, terwijl het tekenen van een industriële stad. Op de Discovery Museum kan meer leren over de geschiedenis en haar rol in onder meer kolen-en katoenindustrie. In de oude stad zijn nog resten van muren uit de jaren 1200 en diverse middeleeuwse kerken. Blue Reef Aquarium is een aquarium met haaien en tropische vissen die moeten worden bezocht, en de rivier de Escapes regelt boottochten langs de rivier de Tyne.

Newcastle Airport ligt op ongeveer 10 km buiten het stadscentrum en is de 13e drukste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk.