Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newcastle Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newcastle Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newcastle Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Newcastle Luchthaven
Autohuur Newcastle Luchthaven

Newcastle Airport (NCL) ligt 9.3 km buiten Newcastle. Een van de makkelijkste manieren om van en naar de luchthaven is met de metro, is een van de meest moderne in Engeland, en geassocieerd met 60 verschillende stations.Europcar Autoverhuur bedrijven, National, Alamo, Hertz en Avis is gelegen op de eerste verdieping boven de hele terminal voor binnenlandse vluchten.

In 2008 5.039.993 passagiers bezocht Newcastle Airport. Het is een hub voor Eastern Airways, EasyJet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines en Thomson Airways. De vijf meest populaire bestemmingen zijn Amsterdam, Palma, AlicanteMalaga en Dublin.

De luchthaven heeft ongeveer 10 bars, cafes en restaurants. Het is gerenoveerd in 2007 en sindsdien heeft er een goede selectie van de belastingvrije zone en andere winkels. Het is bekend dat het zeer kindvriendelijk zijn en biedt een speciale selectie van de kinderen, zowel in termen van entertainment, winkelen en gastronomie. De Cheviot Executive Lounge is beschikbaar voor alle passagiers voor een vergoeding en hebben internet, telefoon en fax. Britannia Hotel Newcastle Airport en Newcastle Airport Premier Travel Inn ligt op loopafstand van de luchthaven.