Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oldham

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oldham zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oldham mini-gids

Autoverhuur Oldham
Autohuur Oldham

Oldham ligt ten noorden van Engeland, in het graafschap Greater Manchester gelegen aan de westkust Engels.Oldham ligt op ongeveer 10 km ten noordoosten van de stad van Manchester en het over gaat. 70 km naar Liverpool in het westen. Oldham is een vrij nieuwe stad in Engeland en niet ingaan voordat groeien tijdens de Industriële Revolutie in 1700. Vandaag heeft de bevolking gemeten op bijna 105 000 (2008).

De geschiedenis van de stad begint in de jaren 1700 en vóór die tijd werd het gebied ideaal voor de schapenhouderij. Oldham maakte zijn eerste merk in de textiel-en katoenindustrie. Voor historische monumenten dient te worden opgemerkt Foxdenton Hall, gebouwd in het begin van 1700 en Alexandra Park werd in 1865 gebouwd.Gallery Oldham geeft de bezoekers een goede introductie tot de geschiedenis en het erfgoed, terwijl Saddleworth Museum geeft een inzicht in hoe mensen leefden in het verleden evenals de tentoonstelling met inbegrip van de textielindustrie.

Manchester Airport ligt op ongeveer 30 km ten zuiden van Oldham en is de drukste luchthaven in het land buiten de omgeving van Londen.