Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Sheffield

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sheffield zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sheffield mini-gids

Autoverhuur Sheffield

Autohuur Sheffield

Sheffield is een stad in de provincie Zuid-Yorkshire, die zijn gelegen in het hart van Engeland , een beetje verder naar het noorden dan het zuiden.Het is ongeveer 60 km naar Manchester in het noordwesten.Sheffield is gelegen aan de rivier de Don, nabij de plek waar Don maakt samen met vier kleinere zijrivieren. In 2008, de bevolking gemeten op meer dan 530   000 binnen de stadsgrenzen.De stad begon te groeien in de 1000’s en werd een grote en bekende scheermesjes fabrikant.

Sheffield wordt beschouwd als de groenste stad van het land, en hier zijn er talloze parken van allerlei aard. De Botanische Tuin Victoriaanse Botanische Tuinen moeten worden genomen naast een bezoek aan het Nationaal Park Peak District National Park. Het Nationaal Park is in Groot-Brittannië oudste en grootste, en hier is de kleine, historische dorpen, dat moet worden ervaren.De stadsgrenzen ook veel musea, theaters en tal van galeries. De kerken van St. Peter en St. Paul vloeit voort uit de 1100S.

Luchthaven Robin Hood Airport Doncaster Sheffield ligt ca. 30 km buiten van Sheffield.

Nederlands