Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur York

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in York zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

York mini-gids

Autoverhuur York

Autohuur York

York County behoort tot North Yorkshire en is gelegen in het noordoosten van het land deel. De stad ligt waar de twee rivieren Ouse en Foss voldoen, en het is ongeveer 35 km van Leeds in het zuidwesten.York is gesticht door de Romeinen in het begin van het jaar 71 AD Kronen en heette Eboracum. In het jaar 866 de Vikingen namen de stad en noemde het Jorvik, en uit de 1200s, de naam York aangenomen.

De bevolking binnen de stadsgrenzen wordt momenteel gewaardeerd op bijna 200 000 (2008).

Er zijn vele overblijfselen en gebouwen die getuigen van de lange geschiedenis van de stad. Delen van de stadsmuur gebouwd tijdens de Middeleeuwen stil te staan.Veel kerken zijn bewaard gebleven, waaronder de grootste gotische kathedraal van Noord Europa van de York Minster. York Dungeon is een beangstigende ervaring die plaatsvindt in de diepe kelders van York Gevangenis. Zijn gerangschikt verschillende tours van de stad en dat er vele musea hier, zoals Jorvik Viking Centre.

Leeds Bradford International Airport is de grootste luchthaven in Yorkshire en is ca. 50 km buiten York.

Nederlands