Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tallinn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tallinn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tallinn mini-gids

Tallinn
Autohuur Tallinn

Tallinn is de hoofdstad van Estland is verre land gelegen ten noorden van de.De stad van de haven, die is het belangrijkste in het land, leidt in de Golf van Finland, net ten zuiden van Finland. Het is ongeveer 80 km naar de Finse hoofdstad Helsinki. Dit is de grootste stad in Estland en in 2010 was geschatte populatie van meer dan 405 000 Tallinn Reval genoemd en was tot 1918 een gemeente zo vroeg als de 900’s.

Doorheen de geschiedenis heeft de stad het voorwerp geweest van verschillende bezittingen. De stad wordt gekenmerkt door de Denen ’tijd van de jaren 1200, Hanse uit 1500, is het Zweden uit 1700 en de Russen uit de jaren 1800. In de oude stad, die op de UNESCO’s werelderfgoed lijst vermeld in 1997, is de oude stadsmuren, torens en middeleeuwse kerken. Hier is de oudste apotheek van Europa in bedrijf was in 1400. Tallinn biedt goede winkels, diverse musea, waaronder een openlucht museum over hoe mensen leefden in het verleden, galeries, de activiteit parken en concertzalen.

Lennart Meri vliegveld van Tallinn is een internationale luchthaven en de grootste van het land.De luchthaven ligt op ca.. 4 km buiten het centrum.