Autoverhuur Filipijnen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Filipijnen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Filipijnen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Filipijnen mini-gids

Autoverhuur Filipijnen
Autohuur Filipijnen

Filippijnen is een eiland in de Stille Oceaan met 92 miljoen inwoners (2009), die ligt voor de kust van Zuidoost-Azië. Filippijnen bestaat uit 7107 eilanden die omgeven zijn door de Zuid-Chinese Zee, Sulu Zee en Celebessjøen.

Het land de grootste eilanden zijn Luzon in het noorden en Mindanao in het zuiden. Het hoogste punt is Mount Apo, dat is 2954 m. De meeste van de eilanden zijn beboste vulkanische eilanden – waarvan 20 van de vulkanen actief zijn. Het landschap bestaat uit vruchtbare grond, tropische regenwouden in het binnenland, en grote gebieden met palmbomen langs de kust.

Het land heeft een warm, tropisch klimaat het hele jaar – waar de gemiddelde temperatuur is + 25 graden. Hoogseizoen voor toeristen is van november tot mei, toen het land ten minste neerslag.

Filippijnen is een idyllisch vakantieoord met een prachtig landschap, gastvrije mensen, uitnodigende zandstranden en kristal helder water ..

De hoofdstad Manila is het land de tweede grootste stad met 1,6 miljoen inwoners in het centrum.

Manilla ligt op het eiland Luzon, en is een levendige stad met zowel oude en nieuwe gebouwen. De hoofdstad is ook het land op economisch, cultureel en industrieel centrum.

Het land de grootste stad bevindt zich ook op het eiland Luzon, en riep Quezon City (2,7 miljoen inwoners). Andere grote steden in de Filippijnen is Cooloocan, davon City, Cebu City en Zamboanga.

De belangrijkste luchthaven in de Filippijnen is de Ninoy Aquino International Airport, gelegen 7 km ten zuiden van Manilla.

Grootste toerisme is het eiland Borocay – ligt 35 min.. het vliegen van Manila. Het eiland is wereldberoemd om zijn prachtige witte zandstrand, “White Sand Beach aan de westkust.

Autohurengids.nl halen prijzen van auto’s van verschillende bedrijven, zowel in Cebu en Manilla.

Autoverhuur bestemmingen