Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Manila

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Manila zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Manila mini-gids

Autoverhuur Manila

Autohuur Manila

Manila is de hoofdstad van de Filipijnen ligt aan de westkust van het eiland Luzon.Het is gelegen in de buurt van de plek waar de rivier de Pasig binnenkomt Baai van Manilla met uitzicht op de Oost-Chinese Zee in het westen. De haven is de belangrijkste in het land en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de export van het land. De stad is het tweede grootste land met een bevolking van meer dan 1,6 miljoen binnen de stadsgrenzen (2007). Als de grootstedelijke regio opgenomen, het aantal stijgt tot bijna 11 miljoen (2007).

Een groot deel van de stad werd verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog II, Manilla was de stad in de wereld die Warschau geleden de meeste schade na in Polen .Toch is er nog een aantal historische monumenten, de meest bekende is Intramuros, wat betekent “binnen de muren.”

Intramuros is een muur dateert uit de jaren 1500, en binnen deze termijn zijn er diverse musea en andere bezienswaardigheden. De Coconut Palace is een paleis dat werd gebouwd in 1978 en is een museum met een vlindertuin.

Ninoy Aquino International Airport ligt ongeveer 7 kilometer van het centrum van Manilla.

Nederlands