Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cebu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cebu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cebu mini-gids

Autoverhuur Cebu
Autohuur Cebu

Cebu is de hoofdstad van de provincie Cebu en is het centrum van de oostkust van het eiland met dezelfde naam. De haven van Cebu Filippijnen is de tweede belangrijkste haven na Manila en uitgevoerde goederen zoals vis en hout.Cebu werd opgericht in 1565 door de Spanjaarden en was de eerste Spaanse nederzetting in de Filippijnen. Vandaag, de bevolking geregistreerd op 815.000 (2007).

Aangezien Cebu is de oudste stad in de Filippijnen, zijn er heel wat van de geschiedenis te beleven. In 1521 kwam de ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellan naar Cebu en men zegt dat hij een kruis dat nu kan worden gezien in een kapel in de straat Magallanes straat links. Fort San Pedro is een historische attractie, en werd gebouwd in 1500, naast de kathedraal en de basiliek in de stad. Taoïstische tempel is een mooie Chinese tempel die werd gebouwd in 1972. Er zijn iets minder dan 100 stappen naar de tempel en van daaruit een prachtig uitzicht.

Mactan-Cebu International Airport ligt op het eiland Mactan en op 10 km afstand van Cebu.