Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hämeenlinna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hämeenlinna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hämeenlinna mini-gids

Autoverhuur Hämeenlinna
Autohuur Hämeenlinna – Foto: © Balcher

Hämeenlinna (Zweeds: Häme) is een stad met ca. 66.000 inwoners, gelegen in het landschap Karla-Häme (eigenlijk Tavastland Liga). Het is het administratieve centrum in Zuid-Finland. De afstand tot de hoofdstad Helsinki is over. 100 km.

Hämeenlinna heeft de status van stad sinds 1639, en was rond het centrum als de Häme Castle (Häme Castle). Na een grote brand in 1831 werd het centrum verplaatst en verbouwd – maar in de loop de jaren die verstreken zijn sinds die tijd heeft de stad werd uitgebreid, dus vandaag is het kasteel weer aangesloten op het centrum.

Häme Kasteel, oorspronkelijk gebouwd rond 1250 door de Zweedse Birger Jarl, de stad de belangrijkste toeristische attractie. Er is ook een museum in het kasteel.Hämeenlinna heeft ook een monumentaal historisch museum – en een beetje buiten de stad kunt u een bezoek van de Finse Artillerie Museum. Hämeenlinna is ook bekend als de wereldberoemde componist Jean Sibelius ‘(1865-1957) woonplaats – en in zijn ouderlijk huis is nu een aparte Sibelius Museum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tampere Pirkkala International Airport in Tampere (Tampere), CA. 75 km ten noorden van Hämeenlinna.