Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Helsinki Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Helsinki Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Helsinki Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Helsinki Luchthaven
Autohuur Helsinki Luchthaven

Helsinki-Vantaa Airport ligt 19 km ten noorden van het centrum van Helsinki, 5 km van Vantaa.Er zijn bussen tussen de luchthaven en Helsinki, die duurt ongeveer 40 minuten. Er zijn 5 autoverhuur bedrijf op de luchthaven gelegen in de hal tussen de terminals. Dit zijn Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

In 2008, 12.589.400 passagiers bezocht Helsinki Airport is het grootste in Finland. Vanuit Helsinki, een vlucht rechtstreeks naar 120 bestemmingen over de hele wereld, is de luchthaven die de tweede grootste bestemming op de kaart in de gehele Noord-Europa heeft. Het werd in 1952 gebouwd voor de Olympische Zomerspelen. De belangrijkste basis voor de Air Finland, Finnair, Blauw 1 en Finncomm Airlines en heeft een nationale en een internationale terminal.

Helsinki Airport heeft een uitstekend aanbod van cafes, restaurants, bars en winkels. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, draadloos internet, speelruimte voor kinderen, conferentie-centrum en toeristische informatie. Er zijn twee hotels op de luchthaven, het Scandic Gateway Hotel en Hilton Helsinki-Vantaa Airport Hotel.