Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kajaani Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kajaani Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kajaani Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kajaani Luchthaven
Autohuur Kajaani Luchthaven – Foto: © Cecil

Kajaani Airport (Kaj) is een kleine luchthaven, gelegen op 8 km ten noord-westen van Kajaani. Er zijn bussen rijden tussen de luchthaven en Kajaani. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota Huur en Verhuur Scandia.

Kajaani Airport werd bezocht door 84.609 passagiers in 2008. De luchthaven wordt bediend door Finnair heeft dagelijkse vluchten naar Helsinki, alsmede luchtvaartmaatschappij Tilauslento Oy Oulun met het Handvest, vracht en ambulance vluchten naar de Scandinavische landen, de Baltische landen en het Kola-schiereiland.

Kajaani Airport heeft een cafe / restaurant waar ook souvenirs worden verkocht. Andere faciliteiten zijn een kind / familiekamers, e-mail service en conferentieruimtes.