Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kajaani

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kajaani zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kajaani mini-gids

Autoverhuur Kajaani
Autohuur Kajaani

Kajaani (Zweeds: Kajaani) is gelegen in het landschap Kajanaland, helemaal gelijk in Finland (tussen de twee grote meren en Oulujärvi Nuasjärvi).De stad heeft ca.38.000 inwoners (2007), en werd gesticht in 1651 rondom het kasteel Kajaneborg (1604) – die nog steeds Kaja Anis meest beroemde attractie.

Kajaani is een zeer actief cultureel en congrescentrum. Naast de Alva Kaajaninjoki – nabij het centrum – is de grote Kaukametsä congres-en cultureel centrum, waar veel belangrijke zakelijke en culturele evenementen plaats.

Anders, Kajaani vooral bekend om zijn jaarlijkse nationale dansfestival – Kajaani tansii, en de thuisbasis van een van de grootste theaters van Finland – Kajaanin Kaupungin Teatteri. Een andere populaire evenement is het jaarlijkse poëziefestival in het begin van juli van elk jaar (Finland’s grootste).

Een van de meest populaire ski-resorts van Finland – Vuokatti – ca gelegen. 35 km ten zuid-westen van Kajaani. Dit is ook een 1250 meter lange ski-tunnel, waar het mogelijk is om het hele jaar skiën.

Luchthaven Kajaani luchthaven ligt op ca.. 7 km ten noordwesten van het centrum.Er zijn dagelijkse vluchten naar de hoofdstad Helsinki.