Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kotka

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kotka zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kotka mini-gids

Autoverhuur Kotka
Autohuur Kotka

Kotka, die van Finland op een na drukste haven, is gelegen in de Golf van Finland – aan de monding van de rivier Kymmene.De stad, dat is de handel in rechten sinds 1879, heeft 55.694 inwoners (2008). Waar vandaag Kotka zich bevindt, werd aan het eind van de jaren 1700 bouwde een grote vesting – Zweeds Sund. Vandaag zijn er restanten van het fort in Kotka ö buiten de stad.

Onder de attracties in Kotka zijn er wel een heel speciale aquarium, waarin alleen vissen die leven in zoet water Finland – Kotka Maretarium bevat. Anders, de stad heeft een aantal mooie parken – en er moet Sapokka Water Park specifiek genoemd.

Nabijheid van de zee maakt meer van de attracties van de stad hebben een maritieme verbinding. De belangrijkste daarvan is het Maritime Center Vellamo – een groot museum complex dat Finland sjøhistoriske museum en Kymi Valley Museum omvat. De gebouwen, met een oppervlakte van 15.000 km2, is het karakter van de experimentele Finse architect Ilmari Lahdelma.

Een zeer populaire zomerevenement is het festival “Kotka Zee Days” – met concerten, wedstrijden en andere culturele evenementen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa International Airport buiten de hoofdstad Helsinki, ongeveer 130 km ten westen van Kotka.