Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kouvola

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kouvola zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kouvola mini-gids

Autoverhuur Kouvola
Autohuur Kouvola

Kouvola is gelegen in Kymenlaakso, CA. 58 km ten noorden van de haven van de stad Kotka in de Golf van Finland. Het is een moderne stad, waar de meeste van de gebouwen zijn van rond 1900. Voordat Kouvola in 2009 werd samengevoegd met vijf omliggende gemeenten, had de stad ongeveer 31.000 inwoners. Zijn grote bevolking is nu iets meer dan 88.000.

Kouvola is gelegen in een geografisch gebied met honderden grote en kleine meren, waar het aantal hutten zijn ook erg hoog. Onder de bezienswaardigheden, Verla pulp en papier fabriek in Jaala, CA. 30 km buiten de Kouvola, genoemd. Het is een complete industriële museum, dat sinds 1996 op de UNESCO World Heritage List.

Anders, waarschijnlijk de grootste attractie in Kouvola kermis Tykkimäki, gelegen op 4 mijl van het centrum. Met een totaal van ongeveer 40 attracties en andere installaties zijn de derde grootste Tykkimäki Finland pretpark.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa International Airport buiten de hoofdstad, Helsinki, CA. 140 km ten zuidwesten van Kouvola.