Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kuopio

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kuopio zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kuopio mini-gids

Autoverhuur Kuopio
Autohuur Kuopio

Kuopio, die is gelegen in het landschap Norra Savo (ten oosten van de centrale Zuid-Finland ), heeft 91.959 inwoners (2008).Opgericht in 1653 – en heeft een prachtige ligging aan de oevers van het grote meer Kallavesi. Delen van de stad op enkele van de vele eilanden van het meer.

Kuopio is bekend als cultuur, iets wat veel van de bezienswaardigheden is het bewijs. Hier Kuopio City Theatre and Dance Theatre Minimi met name genoemd. Er zijn ook een grote dans-en muziekfestival hier elk jaar.

Anders zijn er een aantal verschillende musea in Kuopio. Onder deze zijn fotografiemuseum VB-fotografie Centrum, Kuopio Kuopio Veteraan Museum en Museum. Het is ook een museum in het huis van de voormalige filosoof en staatsman Johan Vilhelm Snellman – JV Snellmans hemmuseum.   Ook een andere beroemde staatsman uit Kuopio – voormalige president van Finland en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede 2008, Martti Ahtisaari. In aanvulling op deze, eigen museum van de Finse orthodoxe Kerk in Kuopio.

Luchthaven Kuopio Airport ligt in Rissala, 18 km ten noordoosten van het centrum.