Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kuopio Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kuopio Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kuopio Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kuopio Luchthaven
Autohuur Kuopio Luchthaven – Foto: © Ras

Kuopio Airport (KUO) ligt 14 km van Kuopio en 11 km van het dorp Siilinjärvi in Finland. Er zijn bussen tussen Kuopio en de luchthaven. Daar de auto vertegenwoordigd verhuurbedrijven zoals Avis, Europcar, Scandia Huur, Budget, Hertz en Sixt.

In 2008, 290.247 passagiers bezocht Kuopio Airport. Kuopio Airport werd geopend in 1949 en gebruikt door de Luftwaffe tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog.Vandaag is het ook gebruikt als een militair vliegveld van de Finse luchtmacht. De enige internationale bestemming uit Kuopio is Riga uitgevoerd door Air Baltic.

Kuopio Airport heeft een restaurant maar geen winkelcentrum. De luchthaven beschikt over vergaderzalen, mail en telefoon dienst. Een paar meter van de luchthaven Sjøterminalen naast een meer dat veel toeristische attracties biedt, zoals de visserij-en outdoor activiteiten te doen. Er zijn geen hotels op de luchthaven.