Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lahti

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lahti zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lahti mini-gids

Autoverhuur Lahti
Autohuur Lahti

Lahti (ca. 100.000 inwoners) is een stad die centraal ligt in het zuidelijke deel van Finland – in het bijzonder, aan het meer in het landschap Vesijärvi Päijät-Häme.Hoewel de status van stad Lahti heeft niet krijgen tot 1877, wordt beschouwd als oudste nederzetting van Finland (ca. 9000 jaar oud).

De moderne Lahti is vooral bekend als een winter bestemming – met name voor de jaarlijkse ski-evenement Lahtispelen. Onder de bezienswaardigheden van de stad worden beschouwd als ook de drie skipistes, gelegen in de “trip-trap-klompen” formatie in Lahti Idrott Centrum.

Anders, het stadhuis in Lahti (1911) een van de bezienswaardigheden gebouwen – in aanvulling op Ristinkirkko, een moderne kerk, ontworpen door de beroemde architect Alvar Aalto in 1981.

Lahti heeft ook – in aanvulling op een traditionele Stadsmuseum – een verscheidenheid aan speciale musea. Onder deze vinden we Asko meubelen Museum, Fire Museum, een ziekenhuis museum, een militaire medische museum, een militaire muziek museum – en een restaurant, museum.

Er is een kleinere luchthaven in Lahti, maar de dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Helsinki-Vantaa Airport, gelegen ca. 100 km ten zuidwesten van Lahti.