Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lappeenranta Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lappeenranta Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lappeenranta Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Lappeenranta Luchthaven
Autohuur Lappeenranta Luchthaven

Lappeenranta Airport is een kleine luchthaven ligt op een paar kilometer buiten het centrum van Lappeenranta. Er is geen openbaar vervoer van en naar de luchthaven.De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven zijn Avis, Europcar, Hertz, Toyota Huur en Verhuur Scandia.

23.339 passagiers gebruik van de luchthaven in Lappeenranta 2008. De belangrijkste basis voor Lappeenranta Fly vliegen naar Helsinki en Stockholm. De luchthaven wordt geëxploiteerd door de Air Baltic en Ryanair. De luchthaven is een van de oudste gevonden in Finland.

Lappeenranta Airport heeft een restaurant, een kind / gezin alsmede e-mail en telefonie. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in het centrum van Lappeenranta.