Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lappeenranta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lappeenranta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lappeenranta mini-gids

Autoverhuur Lappeenranta
Autohuur Lappeenranta

Lappeenranta heeft ca. 72.000 inwoners – is gelegen in het platteland Zuid-Karelië, in het zuidoostelijk deel van Finland. De stad is prachtig gelegen aan de oevers van het grootste meer van Finland, Saimaameer – slechts 30 km van de grens met Rusland.

Lappeenranta werd opgericht als een Zweedse stad in 1649. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Saimaakanaal (geopend in 1856), die Saimaameer verbindt met de Russische haven van Vyborg hoofd van de Golf van Finland. Vyborg was ook tot 1940 een Finse stad (Viborg / Viipuri). In de zomer kunt u reizen met de boot op het kanaal tussen de steden van Lappeenranta en Vyborg.

Interessante historische gebouwen in Lappeenranta, worden de volgende genoemd: de Russisch-Orthodoxe Kerk (dat is de oudste Orthodoxe Kerk van Finland) en een oude vesting uit de Zweedse tijd, die vandaag de dag het museum herbergt diverse afdelingen.

Luchthaven van de stad – Luchthaven Lappeenranta – is een van de oudste luchthavens in Finland.