Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maarianhamina Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maarianhamina Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maarianhamina Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Maarianhamina Luchthaven
Autohuur Maarianhamina Luchthaven

Mariehamn Airport (MHQ) is gelegen in Jomala ongeveer 3 km van Mariehamn op het eiland Åland.Er is geen openbaar vervoer tussen Mariehamn en de luchthaven, zodat taxi’s zijn een goed alternatief. Op de luchthaven zijn er 2 autoverhuur bedrijf te presenteren, zijn er Europcar en Hertz.

62.110 passagiers een bezoek aan de luchthaven in 2008. Mariehamn Airport is de belangrijkste basis voor de Åland-Air, die dagelijks meerdere vluchten heeft naar Helsinki en Stockholm.  Turku Air vliegt dagelijks naar de Finse stad Turku.

Mariehamn Airport heeft een Thais restaurant, dat biedt ook kafémat, evenals toeristische informatie en tax-free shop. Åland is gevestigd buiten de EU fiscale grenzen, en men kan kopen tax free goederen, ook al moet men blijven Finland. Er zijn geen hotels op de luchthaven.