Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maarianhamina

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maarianhamina zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maarianhamina mini-gids

Autoverhuur Maarianhamina
Autohuur Maarianhamina

Mariehamn (Fins: Maarianhamina) is de hoofdstad van Åland-archipel, gelegen in de Baltische Zee, net buiten de zuidwest kust van het Finse vasteland. Het is – en is nog steeds – een maritieme stad, die ook kenmerkend is voor de attracties te bieden heeft. Mariehamn heeft ca. 11.000 inwoners – dat is bijna de helft van de Åland-bevolking woont hier.

Åland is een honderd procent Zweeds-sprekende gemeenschap, en zijn allemaal sterk beïnvloed door de Zweedse cultuur. De archipel is een self-managed functies binnen de Finse Republiek – en heeft zijn eigen nationale vlag.

Veel van de bezienswaardigheden van Mariehamn in het havengebied. In Österhamnen vinden we Sjökvarteret met haar rood geverfde schuur milieu – en een populaire scheepswerf museum. In Västerhamnen kunnen naar de oude grappen huis en museum schip “Pommeren,” dat is een meer dan 100 jaar oude stalen schors. Dit is ook de haven, die met een passagier heeft ferryverbinding Stockholm in ZwedenTurku (ABO) en Helsinki (Helsinki) in Finland – evenals Tallinn in Estland.

Andere bezienswaardigheden in Mariehamn, worden de volgende genoemd: Parken Lilla Holmen en Badhusparken – en Mariebad, een instelling die baden een zwembad, omvat “äventyrsbad” voor kinderen en outdoor strand.

Åland heeft een eigen vliegveld – Mariehamn Airport – die ligt op 3 kilometer van het centrum Mariehamn.