Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oulu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oulu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oulu mini-gids

Autoverhuur Oulu
Autohuur Oulu

Oulu (Zweeds: Oulu) is gelegen in het zuidwestelijke deel van Noord-Finland – in het landschap van Noord-Österbotten, waar de rivier Oulujoki (Oulu ALV) uitmondt in de Botnische Golf.Oulu is het land 6 grootste en de grootste stad van Noord-Finland. Het werd opgericht in 1605 door de Zweedse koning Karel IX, en is dus een van de oudste steden van Finland.

Er zijn een aantal toeristische attracties in Oulu. Een van de meest bezochte zijn de ruïnes van Oulu Linna (Oulu kasteel) in het Paleis Ulejoki Holmen (Oulu ALV) – oorspronkelijk gebouwd door de Zweden in 1590, maar gedeeltelijk verwoest door een blikseminslag in 1793. In het kasteel toren (oorspronkelijk gebouwd in 1875 als astronomische observatorietårn) is het cafe in de zomer.

Anders, eerst en vooral, Technopolis, de oudste technologie van Scandinavië park (1892) – en een honderd jaar jongere science center Tietomaa vermeld. In Tietomaa de activiteiten voor het hele gezin. Oulu heeft ook verscheidene grote parken, en “culturele eilanden” Pikisaari (kunsten en ambachten) en Turkansaari (openlucht museum) is de populairste bestemming.

Oulu Airport International Airport, gelegen op 15 km buiten het centrum, is Finland de tweede drukste.