Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oulu Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oulu Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oulu Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Oulu Luchthaven
Autohuur Oulu Luchthaven – Aulo Aasmaa

Oulu Airport (OUL) ligt op 15 km ten zuidwesten van Oulu. Er zijn bussen van Oulu Airport en de luchthaven elke 20 minuten op weekdagen. Er zijn 7 verschillende bedrijven dat de huur van een auto op de luchthaven, zijn er Avis, Europcar, Hertz, Toyota huur, Sixt, Tran Vell en Scandia Rent.

In 2008, 802.569 passagiers bezocht Oulu Airport is de tweede grootste luchthaven in Finland. De belangrijkste terminal zal worden uitgebreid en gerenoveerd en het plan is dat het zal worden afgerond in 2011. Het is meer dan een dozijn dagelijkse vluchten naar Helsinki van Oulu, en er is meer charterreizen van de luchthaven naarGriekenlandTurkije, de Canarische Eilanden enz.

Oulu Airport heeft een kleine selectie van cafes en restaurants. Andere faciliteiten zijn tax-free, familiekamers en VIP-kamers. Vihiluoto Hotel-Airport Hotel ligt op 3 km van de luchthaven.